2010-08-13 13:08:26• hírek • Szatmar.ro

Sztárcsapat lett a Stjarnanból

Az izlandi kiscsapat két szép gólt és három vicces gólörömöt produkált - videó.

A nemzetközi labdarúgó sajtó talán még soha nem foglalkozott annyit az izlandi bajnoksággal, a Pepsideildel, mint az elmúlt hetekben. Ennek oka pedig nem az uborkaszezon, hanem a Stjarnan csapata.

A szigetországban is kiscsapatnak számító együttes, amely tavaly került vissza az élvonalba, az idén remekül szerepel, hatodik a pontvadászatban és a gólszerzés is remekül megy az együttesnek, hisz 15 találkozón már 27-szer találtak be az ellenfél kapujába. Ennek pedig a drukkerek duplán örülhetnek, hisz kedvenceik sorra valamilyen vicces gólörömmel lepik meg őket.

Legutóbb a Selfoss ellen hármat is vágtak a fiúk (ebből Johansson bombája és Björnsson szólója a gólszépségversenyen is megállná a helyét) és a gólöröm sem maradt el: volt kurblizás, simogatás és szülés egyaránt.

Érdekességképpen a találkozóra 1048 ember volt kíváncsi (a csapatnak otthont adó Garðabær város lakosságának tíz százaléka), miközben a háromszoros bajnok Vestmannaeyja meccseire csak fele ennyien voltak kíváncsiak, így az autentikus gólörömök marketingfogásnak sem utolsó.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: